Ankara 43. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Ses ve Görüntü Bilgi Sistemi (SEGBİS) ile Mersin’deki duruşmasına katılan Serdar Ramazan P., aile içi şiddet suçundan tutuklandı.
Tutuklandığını duyunca pencereden atladı.
Tutuklandığını duyunca pencereden atladı.
Ankara’da hakkında yakalama kararı çıkarılan Serdar Ramazan P., ikinci kattaki duruşma salonunun penceresinden atladı.

Ankara 43. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki Sesli ve Görüntülü Bilgi Sistemi (SEGBİS) ile Mersin’deki duruşmasına katılan Serdar Ramazan P., aile içi şiddet suçundan tutuklandı.
Tutuklama emrini duyan sanık Serdar Ramazan P., ikinci kattaki duruşma salonunun penceresinden atlayarak kaçmaya çalıştı.
Adliye binasının C kapısı yanındaki beton zemine düşerek yaralanan sanık, güvenlik güçleri tarafından yakalandı.
Ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan sanığın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)